Oeps, foutje

Dacht ik dat ik dit jaar gespaard zou blijven van mijn jaarlijkse eindejaars depressie, had ik me misrekend. Het korten van de dagen heeft veel invloed op mijn lichaam en geest. Natuurlijk denk je dat je een keer daarvan gespaard zal worden, dat het deze keer anders zal zijn. Niet dus. De voorstelling die ik gaf in mijn eerdere bericht (alles gaat zijn gangetje) was duidelijk te optimistisch.

Sorry voor het foutje mijnerzijds.

Ondertussen ben ik weer begonnen met trainen, na enkele weken van slechts een training per week (om toch nog iets van mijn conditie te behouden), heb ik vorig week enkele trainingen gedaan, net als deze week. De snelheid is nog steeds aanwezig, maar het uithoudingsvermogen is behoorlijk terug gelopen, waardoor de resultaten in de komende wedstrijden trouwe lezers wat tegen zullen vallen.

Wat heb ik toch een pest rothekel aan de decembermaand! Van mij mogen ze die afschaffen.