Nieuw plan

Okee, ik ben weer aan het afvallen. Het was even puzzelen met het dieet (in de zomer verbrand je minder calorieën dan in de winter), maar ik denk dat ik het nu door heb.

Qua gewicht heb ik het volgende plan (ik weeg nu 86 kg, doe pakweg 48 minuten over een 10 km wedstrijd):

  • 6 juni (Rondje Rijen), 84 kg – 44 minuten op 10 km (net als vorig jaar tijdens de Wantijparkloop)
  • 28 juni (Halve van Roosendaal), 80 kg – 1u35 op halve marathon (2 minuten sneller op een 10 km)
  • 29 augustus (Bels Lijntje), 75 kg – 40 minuten op 10 km
  • 11 oktober (Marathon Eindhoven), 70 kg – 3u15 op de marathon (2 minuten sneller op een 10 km)

Het is een strak plan, maar dat is blijkbaar hoe ik in elkaar zit. Conditioneel en theoretisch zou een 3 uur in Eindhoven mogelijk zijn, ware het niet dat ik start in het 4:00 – 4:30 uur vak. Ik heb gewoon eerlijk mijn tijd van Rotterdam opgegeven bij het inschrijven.

Als ik in de training een 10 km binnen de 38 minuten kan lopen en ik alles mee heb die dag, wie weet wat er dan kan gebeuren. Eén ding weet ik zeker (bij leven en welzijn). Als ik onder de 3 uur loop, krijg ik een zoen op mijn wang van een zeker iemand. Ik hoop alleen wel dat hij zich voor de gelegenheid scheert.

Groetjes!