Stok Achter De Deur in de wacht

Alhoewel ik me niet zo moe voel als voorgaande jaren en (gelukkig) nog niet verkouden ben geweest (hoera voor vitamine D supplement), is het toch moeilijk om me op wedstrijden te concentreren. Het lukt me met moeite om buiten de clubtrainingen om op pad te gaan en het lichaamsgewicht interesseert me niets. Het is dus geen winterdepressie geworden, zoals voorgaande jaren, maar wel een wat passieve stemming. Dat sommige van mijn voorouders uit Spanje komen en ik hun genen heb meegekregen is me nu wel duidelijk, dank u.

Aangezien het me zoveel moeite kost om überhaupt te gaan hardlopen, laat staan een schema aanhouden, heb ik besloten om Stok Achter De Deur even voor gezien te houden. Zonder schema of wedstrijden valt er immers niet veel te vertellen. Vorige jaar begon ik pas eind maart weer wat te voelen op wat leek op zin, dus neem ik aan dat het in 2010 soortgelijk zal zijn.

Prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2010.