Au!

Maandag

Een nieuwe week, een nieuwe fase van het trainingsprogramma. Op dat programma stond een langzame duurloop van 1¾ uur. Ik gebruikte een eerdere route en paste deze enigszins aan.

parcours van 15 augustus 2011

14,4 km in 1u:45m:02s

Het was niet zo ver als ik gehoopt had, maar het is zoals het is.

Dinsdag

Op het programma stond een training met de loopgroep van Spado. Wat ik gevreesd had gebeurde ook, een training in het losse zand met steile klimmetjes. En ja, een enkelblessure is nu mijn deel (of in elk geval een heel stijve enkel). Ik overstrekte hem tijdens een afdaling.

Dat mocht de pret niet drukken en ik maakte de training af met een extra zes kilometer op mezelf (ondanks de pijn in mijn enkel).

parcours van 16 augustus 2011

15,74 km in 1u:46m:02s

___

Na een nachtje slapen is de pijn minder, maar niet over. Het is dus een blessure. Gelukkig kan ik er wel mee wandelen en ik doe er geregeld kou op om eventuele zwelling te minderen. Het kan zijn dat ik een paar dagen niet kan hardlopen.

Zandheuvels en dergelijke zijn voorlopig taboe wat mij betreft. Het is sowieso niet goed voor je loopstijl en mijn enkels kunnen mijn huidige gewicht niet aan onder dergelijke omstandigheden.

Bedankt voor het lezen. Je mag trouwens hieronder een berichtje voor me achterlaten, als je wilt.