Herstelrondje

Wat, herstellen voor een wedstrijd? Nee, herstellen van een zware trainingsweek. Maandag een wedstrijd en woensdag een pittige training, dat vraagt om compensatie in de vorm van het rustig aan doen. Gisteren voelde ik me nog te moe om dit herstelrondje te lopen. Daarom deed ik het vandaag maar. Niet moeilijk over doen, hoor!

25 mei 2013, hersteltraining
4,33 km in 29m:03s (6:43 min/km)

Het was heerlijk loopweer. Jammer dat het in Den Bosch wat vochtiger is. Niet dat het een nadeel is, een beetje regen, maar een zonnetje oogt wat vriendelijker.

Ik neem wat voorzorgsmaatregelen tegen eventuele regen bij de start (extra schoenen voor de terugreis, op maat knipte vuilniszak). Verder zet de NS bussen in in plaats van de trein op een stuk van het tracé tussen Roosendaal en Den Bosch, op de heenweg (op de terugweg is het weer mogelijk om met de trein te reizen, na het middaguur). Dat is dus een papieren kaartje kopen voor de heenreis, om gedoe met de OV-chipkaart te voorkomen.

De strategie voor de wedstrijd is nog steeds: weggaan op een eindtijd van 71 minuten op de 15 km en gaandeweg maar zien of dat haalbaar is of dat er meer in zit. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan en zal er vast een stukje over schrijven op dit weblog.

Bedankt voor het lezen. Ga je nog hardlopen in Leiden (of elders), dan heel veel succes! Ga je gewoon een training doen, dan veel plezier. Wat je ook gaat doen, toi-toi-toi!