Trainingsschema april 2015

Schema april 2015

Ik kreeg het trainingsschema van mijn trainer per e-mail toegezonden, paste het aan voor mijn omstandigheden en exporteerde het naar de bovenstaande afbeelding. De aanpassingen betreffen het aantal kilometers per week, rust voor en na wedstrijden en heuveltraining, zoals ik beschreef in voorgaande berichtjes op dit weblog (zie: Variatie en Heuveltraining).

Voor inlopen op de baan rekende ik telkens 2 km en voor de bostraining 8 km (in totaal). Het is dus niet heel erg precies, meer een ruwe indicatie. Het wekelijkse doel voor het aantal kilometers zou me een houvast moeten geven om de training op de dag zelf aan te passen, zodat ik binnen de opgegeven marges blijf.

Nu maar hopen dat het werkt en dat ik heel blijf.

Bedankt voor het lezen en loop ze!

P.S. Later vandaag zal ik melden hoe het ging tijdens de 10 km van Halsteren.